Adriatic Banka a.d. Beograd kao internacionalna banka i sa profesionalnim iskustvom poslovanja u nekoliko zemalja posebnu pažnju poklanja radu sa nerezidentima. Banka pruža set usluga koje omogućavaju nerezidentima da na lak i jednostavan način pronađu rešenje za sve svoje finansijske potrebe izlazeći im u susret na individualnom nivou. Usluge koje možete koristiti u našoj banci su sledeće:

  • Otvaranje i vođenje dinarskih i deviznih računa
  • Pružanje usluge elektronskog bankarstva
  • Izdavanje domaćih i međunarodnih platnih kartica
  • Depozitne poslove
  • Savetodavne usluge

Ukoliko ste nerezident i želite da koristite naše usluge možete se obratiti banci telefonom ili preko elektronske poruke ili možete posetiti neku od naših filijala.

Što se tiče usluga elektronskog bankarstva, za fizička lica više možete saznati na sledećoj stranici Elektronsko bankarstvo dok za pravna lica na Elektronsko bankarstvo.

Uslove korišćenja i prednosti Adriatic Banka platnih kartica za fizička lica možete pogledati na Platne kartice dok za Pravna lica molimo vas posetite Debitne kartice.

Uslove štednje za fizička lica možete pronaći na Štednja dok uslove za plasiranje viška likvidnih sredstava pravnih lica možete pogledati ovde Depoziti.

Savetodavne usluge Adriatic Banka a.d. Beograd nudi svim svojim klijentima a posebno iskustvo ima u radu sa nerezidentima. Naši zaposleni imaju inidividualni pristup u rešavanju svih konkretnih slučajeva i prilagođavaju se svakom klijentu pojedinačno. Dođite i proverite!

Logo Adriatic banka

Kontakt centar

Kontakt centar  Adriatic banka

0800 330 300
011 3306 300

Adresa

Dalmatinska 22
Beograd

Pratite nas na:
Facebook  Adriatic banka Instagram  Adriatic banka Linkedin  Adriatic banka

Koristimo 'kolačiće'
Adriatic banka koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.