O ljudskim resursima

 
Svesni da samo kontinuiranim ucenjem i usavrsavanjem mozemo izboriti zeljeno mesto na tržištu, tim naše Banke, svoj um i srce čuva otvorenim za inovacije.

Ohrabrujući pozitivne promene, nastojimo da naše radno okruženje učinimo inkluzivnim i kreativnim kako bi svaki pojedinac sa svojim idejama dao doprinos ostvarenju zajedničkog cilja.

Ukoliko se prepoznajete, pogledajte stranicu sa slobodnim pozicijama.

 
 

Izbor kandidata koji svojim znanjem i iskustvom najviše odgovara potrebama poslova za koje se angažuje, je naša profesionalna obaveza prema kolegama, klijentima, akcionarima i svim drugim uključenim stranama.

Proces regrutacije i selekcije, bilo da je interni ili eksterni, je transparentan i struktuiran tako da omogućava izbor najboljeg kandidata za svako radno mesto. Pored intervjua koji može biti organizovan u više krugova u zavisnosti od konkretne situacije, vrlo često se praktikuje i provera relevantnog stručnog znanja.

Svesni da uspeh čitavog tima zavisi od individualnog doprinosa svakog njegovog člana, staramo se o pojedinačnim performansama tako što podržavamo profesionalni razvoj svakog zaposlenog.

Duboko verujemo da se organizacije jedino usavršavaju preko svojih pojedinaca koji uče (“organizations learn only through individuals who learn” P. Senge).

Naš cilj je da svaki zaposleni razume kontekst svojih radnih obaveza i dužnosti, ima potrebna znanja i veštine i neguje želju za daljim profesionalnim razvojem. Naš zadatak je da svakom zaposlenom omogućimo da živi svoj san i razvije svoj karijerni put.

Kako su za uspeh potrebni dobar plan i pravi ljudi, mi konstantno težimo da odgovarajućim sistemom nagrađivanja, koji pored atraktivnih zarada uključuje i druge beneficije, privučemo i zadržimo u našem timu talentovane, edukovane i iskusne profesionalce.

Mi Vam nudimo:

 • dinamično radno okruženje u kome je integritet svakog pojedinca zaštićen
 • tržišno konkurentnu kompenzaciju za obavljeni posao
 • struktuirani sistem periodične evaluacije rezultata rada koji omogućava prepoznavanje i dalji razvoj jačih strana kao i korekciju negativnih
 • mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja na hijerarhijskoj lestvici
 • pomoć zaposlenima u teškim životnim situacijama
 • sportske aktivnosti i zdrav balans izmedju poslovnog i privatnog zivota

Da biste konkurisali na neko od trenutno otvorenih radnih mesta, pošaljite svoju biografiju i propratno pismo na e-mail adresu: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. sa naznakom radnog mesta za koje konkurišete.

Slanjem navedene dokumentacije potvrđujete istovremeno da ste upoznati sa zaštitom podataka o ličnosti i da dajete pristanak na upotrebu istih od strane ovlašćenih lica Banke, u svrhu sprovođenja selekcije kandidata.
Informacija o obradi podataka o ličnosti iz oblasti radnih odnosa

PRIDRUŽITE SE TIMU NOVIH MOGUĆNOSTI!

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite našem timu, pošaljite Vašu biografiju:

 • na e-mail adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

ili

 • poštom na adresu:
  ADRIATIC BANK a.d. 
  Sektor ljudskih resursa
  Dalmatinska 22
  11000 Beograd

Kandidati sa radnim biografijama za koje smatramo da odgovaraju zahtevima upražnjenih radnih mesta će biti kontaktirani i uključeni u proces selekcije.

Slanjem navedene dokumentacije potvrđujete istovremeno da ste upoznati sa zaštitom podataka o ličnosti i da dajete pristanak na upotrebu tih podataka o ličnosti od strane ovlašćenih lica Banke, u svrhu sprovođenja selekcije kandidata.
Informacija o obradi podataka o ličnosti iz oblasti radnih odnosa

Logo Adriatic banka

Kontakt centar

Kontakt centar Adriatic banka

0800 330 300
011 3306 300

Adresa

Dalmatinska 22
Beograd

Pratite nas na:
Facebook Adriatic banka Instagram Adriatic banka Linkedin Adriatic banka

Koristimo 'kolačiće'
Adriatic banka koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.