Tekući račun za primaoce zarada u Adriatic Banci možete koristiti u svrhu primanja zarada i ostalih primanja iz radnog odnosa, gotovinskih uplata i drugih priliva na tekući račun kao i isplata, odnosno plaćanja obaveza u granicama raspoloživih sredstava na tekućem računu.

Uz jednostavnu proceduru za otvaranje računa iskoristite sledeće pogodnosti:

 • Sredstva sa računa su dostupna u svakom trenutku, na bankomatima Adriatic Banke, bez provizije za podizanje gotovine debitnim karticama.
 • Besplatno izdavanje Dina debitne kartice na zahtev klijenta.
 • Niže kamatne stope na kreditne proizvode namenjene stanovništvu (gotovinski, potrošački, auto krediti, krediti za refinansiranje, kreditne kartice i stambeni krediti).
 • Mogućnost apliciranja za dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu po veoma povoljnim uslovima.
 • Mogućnost apliciranja za Paket račun i ostvarivanje dodatnih pogodnosti po tom osnovu.
 • Uslugu otvaranja i gašenja tekućeg računa za prijem zarade Banka ne naplaćuje, a mesečna naknada za vođenje tekućeg računa iznosi 120 dinara.

Ako vam sve ovo zvuči odlično dođite i otvorite Tekući računa za prijem zarada. Za otvaranje je potrebna sledeća dokumentacija:

 • Za zaposlene: Važeća lična karta ili pasoš
 • Za penzionere: Fotokopija poslednjeg čeka od penzije ili Rešenje o penziji ako je u pitanju prva penzija i važeća lična karta ili pasoš

Za dodatne informacije pozovite nas na brojeve telefona 0800 330 300* ili +381 11 3306 300** ili pošaljite e-mail poruku na adresu Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli. i dobićete sve potrebne informacije o uslugama Banke, kao i pomoć pri njihovom korišćenju.

Radno vreme Kontakt centra je radnim danima od 08h do 17h i subotom od 09h do 13h.

Logo Adriatic banka

Kontakt centar

Kontakt centar Adriatic banka

0800 330 300
011 3306 300

Adresa

Dalmatinska 22
Beograd

Pratite nas na:
Facebook Adriatic banka Instagram Adriatic banka Linkedin Adriatic banka

Koristimo 'kolačiće'
Adriatic banka koristi 'kolačiće' kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.